За нас

Училище и лятна занималня в Бургас

Смарт Академия предлага курсове по английски език и лятна занималня в Бургас

Академията е създадена през 2015 г. от две амбициозни млади дами – Димитринка Добрева и Анета Николова. Основните приоритети на частното училище по английски език е да предостави качествено обучение на деца, както от ранна детска възраст, така и в училищна възраст. 

Освен курсове по английски език академията предлага и лятна занималня в Бургас. Голяма част от родителите в града избират да изпратят децата си на  лятно училище през ваканция тогава, когато училищата не работят.

Димитринка Добрева

Казвам се Димитринка Добрева – Диди. Омъжена, майка на две прекрасни деца.

Завърших образованието си в университет “Св. Св. Кирил и Методий” с голямо желание като харесвах това, което учех “Приложна лингвистика с немски и английски език”. Това не ми стигна и довърших с магистърска степен “Транслатология с немски и английски” и веднага след завършването си започнах работа по специалността си. Временно прекъсване последва с появата на първото ми дете.По време на майчинството, обаче, не успях да изоставя другата си любов – езиците – и работех паралелно по няколко проекта като писмен и устен преводач.

Попаднах в сферата на образованието случайно, но казват, че нямало случайни неща. Започнах работа като учител по английски език и тогава разбрах, че това е моята професия.

Обожавах да влизам в училище, да чувам звънеца, да виждам всички деца, да ме прегръщат, да ме обичат. А те, децата, могат да дават много!
Но работейки в системата, тя те поглъща. Иска да станеш част от нея и да изпълняваш. Аз нямах сърце за това. Виждайки как тя не работи реших, че мога да дам на децата много, но не и в училище.
И ето, дойде време за ново начало, което създадохме заедно с Ани още през 2015г и до днес успяваме да се задържим на “пазара”. SmArtAcademy – нашето общо “дете”!

“Не е трудно да работиш това, което обичаш! Но да учиш деца не е за всеки! Трябва да имаш много повече отвъд знанията – трябва да можеш да ги обичаш!

Димитринка Добрева

Създател на Смарт Академи

Анета Николова

Казвам се Анета Николова, щастливо омъжена, с три прекрасни дъщери. Учениците се обръщат към мен както с “Госпожо”, така и с “Ани”. Обичам да създавам и да работя в приятелска и непринудена атмосфера.

Завърших бакалавърската си степен в БСУ “Журналистика и българска филология”, а след това “Социално педагогическо консултиране” в университет “Проф д-р Асен Златаров” . Убедих се, че да работя с деца ме зарежда с прекрасна енергия и приповдига настроението ми. Независимо как съм се чувствала преди учебните занятия след работния ден съм изпълнена с положителни емоции и добър тонус. Не след дълго с Диди решихме да правим това, което обичаме и се “роди” SmArt Academy. Тогава и завърших “Английски език и методика” в ПУ ” Паисий Хилендарски”. Годините минаваха, любовта към работата с деца растеше. И ето ни тук! Десет години по-късно – все по-мотивирани, находчиви, търпеливи и търсещи индивидуалния подход към всяко дете.

 

Анета Николова

Създател на Смарт Академи

Голямата цел на образованието е да превърне огледалата в прозорци. – Сидни Харис

Курсове по английски език

Разгледайте нашите курсове по английски език в Бургас.