Курсове по английски език в Бургас

Смарт Академия предлага курсовете по английски език, които са подходящи както за ученици, така и за деца в предучилищна възраст.

Ние предлагаме гъвкави решения според вашите възможности и желание. Курсовете, които провеждаме могат да бъдат на място, в офиса на Академията в Бургас или онлайн в Zoom

Курсове по английски език за ученици в Бургас

Смарт Академи организира курсове по английски език за ученици в Бургас. Заниманията, които провеждаме  са подходящи за посещаване както през учебната година, така и през лятната ваканция на децата.

Индивидуални уроци по английски език за деца и възрастни

Смарт Академия предлага индивидуална форма на обучение за деца, ученици и възрастни. Уроците могат да протичат както на място в нашата академия, така и онлайн за цялата страна.

Курсове по английски език за деца в предучилищна възраст

В Смарт Академи учим и се забавляваме и с по-малките любознателни малчугани от 6 до 7 годишна възраст (предучилищна група). Обичаме децата и работим с тях с удоволствие и радост. Убедете се сами на някой от безплатните ни пробни уроци.

Защо да изберете Смарт Академия

Качествени занимания с Вашите деца по време на обучението

В нашата академия наблягаме на качеството на заниманията с децата, които ни посещават.

Всяко дете е различно и ние подхождаме индивидуално към него. Разчитаме на съвместната работа с родителите, за да можем да доставим най-добрата услуга. Изберете нашите групови курсове или индивидуалните ни занимания.

Подхождаме с внимание

Всяко дете има нужда от внимание. Преподавателите в нашата лятна занималня са професионалисти, които дават необходимото ежедневно внимание на Вашето дете.

Работим с любов

Ние сме учители, които изпитват удоволствие от работата си и подхождаме с любов към всяко дете в нашето лятно училище.

Предпазваме децата Ви

По време на посещението на Вашето дете в нашата лятна занималня обръщаме внимание на сигурността и това Вашето дете да е наблюдавано.